Dżem z dyni i jabłek
SKŁADNIKI :
*1,5 kg miąższu dyni
*1 kg słodkich jabłek
*2 cytryny
*10 dag cukru
*kora cynamonu lub kawałek imbiru
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Reklama
To jesienne warzywo ma uniwersalne zastosowanie w kuchni. Jest niskokaloryczne, za to zawiera dużo błonnika. Świetnie więc wpływa na naszą sylwetkę. Dziś prezentujemy przepisy na dietetyczne dżemy i musy.
Bądź na bieżąco!
SKŁADNIKI :
*1,5 kg miąższu dyni
*1 kg słodkich jabłek
*2 cytryny
*10 dag cukru
*kora cynamonu lub kawałek imbiru
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Pełna treść tego i pozostałych artykułów z NIEDZIELI 43/2024 w wersji drukowanej tygodnika lub w e-wydaniu .
Reklama
Reklama
Reklama